palapeli.com

Kotimaisia palapelejä jo vuodesta 2003.

Palapeli.com on erikoistunut palvelemaan sinua, joka haluat hauskoja ja persoonallisia tuotteita. Kaikissa tuotteissamme voit vaikuttaa siihen, miltä tuote näyttää. Toimitamme tilaamasi tuotteet nopeasti ja edullisesti.

Tuotteet valmistetaan Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme kaikkialle eurooppaan. Yrityksemme on valmistanut nykyisiä tuotteita vuodesta 2003 lähtien ja olemme kehittäneet toimintojamme voimakkaasti viime vuosien aikana. Yrityksemme strategia on palvella asiakkaitamme pienissä ja keskisuurissa toimituserissä nopeasti ja edullisesti.

Markkinoinnin hoidamme osallistumalla messuille ja olemalla esillä valtakunnallisissa medioissa kuten radiossa ja aikakausilehdissä. Internet on kuitenkin päivittäinen vuorovaikutuspaikka asiakkaisiimme.

Henkilöstömme koostuu ammattilaisista, joiden ensisijainen tavoite on tyytyväinen asiakas. Käytössämme ovat nykyaikaiset koneet ja ohjelmistot, jotka auttavat meitä pääsemään edellämainittuun tavoitteeseen.

Kehitämme tuotteitamme entisestään ja pyrimme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Tilauksen tekeminen on nopeaa ja helppoa tilausjärjestelmämme kautta.

Jos haluat tilata paperikuvasta kuvatuotteita, lähetä kuva ja yhteystietosi meille postitse. Merkitse tilaukseen myös haluamasi palapelin koko ja määrä.

Tilauksen tekeminen on helppoa ja voit esimerkiksi itse rajata kuvasi. Kuvaan voidaan lisätä myös tekstiä. Tilausjärjestelmä ilmoittaa onko lataamasi kuvan resoluutio riittävä valitsemallesi palapelille. Palapelit valmistetaan perinteisestä sinisestä palapelipahvista.


Toimitusmaksu on alkaen 2,80 euroa Kaikkien tuotteiden toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Emme vastaa Postin tai Matkahuollon kadottamista / vahingoittamista lähetyksistä tai mahdollisista viivästymisistä. Muistathan, että kuvastasi valmistetulla tuotteella ei ole palautusoikeutta, mikäli tuotteessa ei ole valmistusvikaa.

Voit maksaa tilauksen, Paypal palvelussa luotettavasti Visa-, Visa Electron-, MasterCard-, American Express-kortilla, kotimaisen PAYTRAIL maksupalvelun kautta tai ennakkolaskulla joka lähetetään sähköpostitse.

Yrityksemme perustiedot:

Palapeli.com
Paahtimonkuja 3
67100 Kokkola
Suomi, Finland
Y-tunnus 2406991-8