Käyttöehdot

Käyttöehdot

Asiakas vastaa itse palveluumme lataamiensa kuvien käyttöoikeuksista. palapeli.com:lla on oikeus tuottaa kuvasta/kuvista vain sen tuotteen ja määrän, kuin asiakas on tilannut.

1. Toimitusaika

Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai lähetetyssä kuva-aineistossa on teknisesti vikaa.

Palapeli.com ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ulkoisista seikoista, kuten postin toimituksesta, lakosta, luonnonmullistuksesta, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta palapeli.com-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

2. Toimitustapa

Toimitamme tilaukset postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan tai matkahuollon lähellä-pakettina. Toimitusmaksu yhteen osoitteeseen alkaen 2,80 €.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tuotteet vain Suomeen. Asiakas vastaa ilmoittamansa osoitteen oikeellisuudesta. Virheellisen osoitteen tai noutamattoman lähetyksen johdosta palautuneen lähetyksen uudelleenlähettämiskulut peritään tilaajalta.

3. Noutamaton tilaus postitoimipaikasta

Posti säilyttää tilausta seitsemän (7) päivää. Verkkokauppaan palautuneesta noutamattoman tilauksen uudelleen lähettämisestä perimme 18,00 euron postituskulun (sisältää Postin palautuslähetyksen ja tuotteen uudelleen lähettämisen).

4. Nouto toimipisteestä

Tilauksen yhteydessä voi valita Noudon toimipisteestä -vaihtoehdon (Kokkola) postituksen sijaan. Ilmoitamme noudosta ja noutopaikasta tekstiviestillä tai puhelimitse.

5. Maksutavat

Verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Aktia, Nooa, POP Pankki, Nordea, Ålandsbanken, Danske Bank, Handelsbanken, S-Pankki, LähiTapiola Pankki
Luottokortit: Visa, MasterCard. Lasku: Ennakkolasku kuluttajille, elasku yrityksille ja yhteisöille. PayPal korttimaksut tai PayPal tilimaksu.

6. Palautusoikeus

Tuotteilla on palautusoikeus vain siinä tapauksessa, mikäli niissä on valmistusvika.
Mikäli tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä palapeli.com-verkkokaupan asiakaspalveluun, joko sähköpostitse tilaukset () palapeli.com tai puhelimitse 0500 566900 (ma-pe 9-16.00).

7. Kuvien käyttöoikeudet

Asiakas vastaa itse palveluumme lataamiensa kuvien käyttöoikeuksista. palapeli.com tuottaa kuvasta/kuvista vain sen tuotteen ja määrät kuin asiakas on tilannut.

8. Yhteystiedot

palapeli.com

puh. 0500 566900
sähköposti: tilaukset( )palapeli.com