Käyttöehdot

Käyttöehdot

Asiakas vastaa itse palveluumme lataamiensa kuvien käyttöoikeuksista. palapeli.com:lla on oikeus tuottaa kuvasta/kuvista vain sen tuotteen ja määrän, kuin asiakas on tilannut.

1. Toimitusaika

Toimitusaika on n. 2-5 arkipäivää. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään tai lähetetyssä kuva-aineistossa on teknisesti vikaa.

Palapeli.com ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ulkoisista seikoista, kuten postin toimituksesta, lakosta, luonnonmullistuksesta, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta palapeli.com-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

2. Toimitustapa

Toimitamme tilaukset postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan tai matkahuollon lähellä-pakettina. Toimitusmaksu yhteen osoitteeseen alkaen 2,80 €.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tuotteet vain Suomeen. Asiakas vastaa ilmoittamansa osoitteen oikeellisuudesta. Virheellisen osoitteen tai noutamattoman lähetyksen johdosta palautuneen lähetyksen uudelleenlähettämiskulut peritään tilaajalta.

3. Noutamaton tilaus postitoimipaikasta

Posti säilyttää tilausta seitsemän (7) päivää. Verkkokauppaan palautuneesta noutamattoman tilauksen uudelleen lähettämisestä perimme 18,00 euron postituskulun (sisältää Postin palautuslähetyksen ja tuotteen uudelleen lähettämisen).

4. Nouto toimipisteestä

Tilauksen yhteydessä voi valita Noudon toimipisteestä -vaihtoehdon (Kokkola) postituksen sijaan. Ilmoitamme noudosta ja noutopaikasta tekstiviestillä tai puhelimitse.

5. Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

MobilePay

Siirto

Apple Pay

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Lue lisää: walley.fi

Jousto
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
Lue lisää: op.fi

Lasku: Ennakkolasku kuluttajille, elasku yrityksille ja yhteisöille. PayPal korttimaksut tai PayPal tilimaksu.

6. Palautusoikeus

Tuotteilla on palautusoikeus vain siinä tapauksessa, mikäli niissä on valmistusvika.
Mikäli tuote on viallinen, ilmoita asiasta viipymättä palapeli.com-verkkokaupan asiakaspalveluun, joko sähköpostitse tilaukset () palapeli.com tai puhelimitse 0500 566900 (ma-pe 9-16.00).

7. Kuvien käyttöoikeudet

Asiakas vastaa itse palveluumme lataamiensa kuvien käyttöoikeuksista. palapeli.com tuottaa kuvasta/kuvista vain sen tuotteen ja määrät kuin asiakas on tilannut.

8. Yhteystiedot

palapeli.com

puh. 0500 566900
sähköposti: tilaukset( )palapeli.com